Vánoční mocha káva

- Komentáře (0)
Vánoční mocha káva

Potřebné ingredience:

  • Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa
  • Sirup DaVinci perník
  • Mléko
  • Espresso

Postup přípravy (nápoj o objemu 350 ml):

  1. krok: Připravte espresso. Dejte 1 odměrku horké čokolády Abyss 40 % do šálku a spolu s espressem metličkou vymixujte.
  2. krok: Přidejte 1 dávku sirupu DaVinci perník.
  3. krok: Dolijte horkým našlehaným mlékem.

Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s rostlinným nápojem.

Produkty z naší nabídky pro přípravu:

Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa

Sirup DaVinci perník

Mandlový nápoj Espresso Warehouse

KOUPIT

KOUPIT

KOUPIT

Komentáře (0)