Vánoční horká čokoláda

- Komentáře (0)
Vánoční horká čokoláda

Potřebné ingredience:

  • Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa
  • Sirup DaVinci perník
  • Mléko
  • Horká voda

Postup přípravy (nápoj o objemu 350 ml):

  1. krok: Dejte 1 odměrku horké čokolády Abyss 40 % do šálku, přidejte trochu horké vody a metličkou vymixujte.
  2. krok: Přidejte 1 dávku sirupu DaVinci perník.
  3. krok: Dolijte horkým našlehaným mlékem.
  4. krok: Volitelně ozdobte šlehačkou a vločkami čokolády.

Produkty z naší nabídky pro přípravu:

Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa

Sirup DaVinci perník

Čokoládové hoblinky

KOUPIT

KOUPIT

KOUPIT

Komentáře (0)