Řešení pro výrobu malého množství horké nebo studené mléčné pěny. Max. 250 ml mléka na 750 ml pěny.
Aerolatte® Grande ohřívá a vytváří mléčnou pěnu na výrobu až čtyř šálků cappuccina, café latté nebo horké čokolády z běžného studeného mléka. Pomocí zaručené a vyzkoušené Aerolatte® pěnicí hlavy si můžete být jisti dokonalým horkým napěněným mlékem, které vám přináší společnost, která na svět přivedla šlehání mléka bez páry.
Tipy:
- Doporučujeme před podáváním jemně promíchat napěněné mléko dlouhou lžičkou.
- Při zahřívání Aerolatte® zanechá mléko přibližně na 65° C, perfektní teplota pro pěnu na cappuccino. Pamatujte, že profesionální barista vždy předehřeje šálek před přidáním mléka nebo kávy, aby se zajistilo, že teplota po nalití rychle neklesne. Měli byste udělat totéž.