Elegantní espresso s plným tělem nás díky jemnému procesu pomalého bubnového pražení seznamuje s jedinečným chuťovým profilem typickým pro severní Itálii. Vydejte se s námi na pomyslný výlet do Milána. V chuti naleznete tóny čokolády a lískového oříšku. Káva je certifikována Rainforest Alliance a pochází z plantáží z Jižní Ameriky a Asie.
Směs: Arabica a Robusta
Původ: Jižní Amerika, Asie
Chuťový profil: čokoláda, lískový oříšek
Pražení: Pomalé bubnové pražení
Balení: 1 kg
Káva Piacetto je vyvinuta podle italské kávové tradice. Název Piacetto pochází z italského slova „Piacere“, což znamená „malý okamžik radosti nebo potěšení“. Odpočiňte si tedy od každodenních starostí a objevte krásu života, která se skrývá v drobných radostech, a naplno si vychutnejte šálek kávy. Pro přípravu dobré italské kávy jsou důležité 4 základní principy (4M): La Miscela (kávová směs), La Macchina (kávovar), Il Macinacaffe (mlýnek), La Mano (šikovné ruce baristy).