Horká čokoláda s pomerančem
Potřebné ingredience:
Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa
Sirup DaVinci Pomeranč
Našlehané teplé mléko
Čokoládové hoblinky
Příprava (nápoj o objemu 350 ml):
krok: Do sklenice dejte 1 odměrku instantní čokolády Abyss 40 %, přidejte horkou vodu a metličkou rozmíchejte.
krok: Přidejte 2 dávky sirupu DaVinci Pomeranč a zamíchejte.
rok: Nakonec přidejte našlehané mléko, šlehačku dle chuti a posypte čokoládovými hoblinkami.
Horká čokoláda s mátou
Potřebné ingredience:
Horká čokoláda Abyss 40 % kakaa
Sirup DaVinci Máta
Našlehané teplé mléko
Čokoládka Abyss s příchutí máty
Příprava (nápoj o objemu 350 ml):
krok: Do sklenice dejte 1 odměrku horké čokolády Abyss 40 %, přidejte horkou vodu a metličkou rozmíchejte.
krok: Přidejte 2 dávky sirupu DaVinci Máta a zamíchejte.
krok: Nakonec přidejte našlehané mléko, šlehačku dle chuti a ozdobte čokoládkou Abyss s příchutí máty.