Potřebné ingredience:
- Dvojité espresso
- Sirup DaVinci bílá čokoláda
- DaVinci čokoládová omáčka
- Mumbai Railway Chai
- Mléko
- Čokoládové hoblinky
Smetana
Příprava (nápoj o objemu 350 ml):
krok: Sklenici, ve které budete servírovat, ozdobte zevnitř čokoládovou omáčkou DaVinci a pomalu do ní nalijte dvojité espresso.
krok: Rozmíchejte 1 dávku daVinci čokoládové omáčky a 2 pumpičky sirupu DaVinci bílá čokoláda v ohřátém mléce a pomalu naplňte sklenici.
krok: Nápoj nakonec ozdobte šlehačkou* a čokoládovými hoblinkami.
*Tip na čokoládovou šlehačku: 200 ml smetany ke šlehání smíchejte s 3 dávkami DaVinci čokoládové omáčky, ½ čajové lžičky Mumbai Railway Chai a vyšlehejte.
**Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s ovesným nebo sójovým ml*kem.